neljapäev, veebruar 02, 2006

Felt

Mis asi on FELT?

Felt on muusikaline kollektiiv, mille pikaajaliseks sihtmärgiks on seksida Hollywoodi b-kategooria staaridega. See salvestus pole armastusest hip hopi vastu. See album ei ole tõestamaks, kelle linnal on paremini töötav suitsetamiskeeld. See on lihtsalt vahend räpparitele saamaks seksi kuulsustega.

Kustkohast selline loll idee?

2001. aastal tuuril olles sõitsid
Murs ja Slug (kollektiivist Atmosphere) tuuribussiga Eugene'ist Oregonis San Francisco'sse Kalifornias. Weed'i lähistel Kalifornias viiendal maanteel lõuna suunas tekkis tuline vaidlus teemal millisel räpparil oleksid suuremad võimalused magada Christina Ricci'ga. Blueprint polnud huvitatud, tema hoidis vaidlusest eemale. Dibbs arvas, et too on liiga kõhn ja talle meeldiks Christina tüsedamana. Brother Ali arvas, et tal on liiga suur pea.

Vaidlus jätkus ligi 27 kilomeetrit ja jätkus ka siis, kui buss peatus tankimiseks ja einestamiseks. Bensiinijaama tualettruumis kõrvutises kabiinides istudes otsustasid Murs ja Slug teha loo, mis oleks pühendatud Christina Ricci'le (lootusetuses, et kummalgi ei õnnestu tegelikkuses temaga seksida). Sõbralikule võitlemisele ehitatud projekt oli ühtlasi ka eksperiment nägemaks, kas salvestus oleks suuteline ta tagasihoidlikule karjäärile uut hingust sisse puhuma. Sleepy Hallow oli okei, kuid mitte võrdne tema Lucy rollile filmis Fear and Loathing In Las Vegas ja see oli 1998.

Originaalartikkel.
Kõik artiklis mainitud artistid kuuluvad labeli "Rhymesayers" alla. Tasuta muusikat neil hetkel pole.

3 kommentaari:

suhkruhai ütles ...

mul tuli meelde üks veidramaid filme üldse. vincent gallo tehtud "buffalo 66" koos ricciga. kah 1998.

johann ütles ...

rhymsayers on üks skilleeritud punt!

ull ütles ...

mursil peaks see aasta plaat välja tulema kui ma ei eksi.