reede, mai 05, 2006

Palju uut ja huvitavat

Tervist taas.

Palju talvist sopavett on juba kanalisatsiooni kaudu minema hiilinud ning kevadki vaikselt südamesse pugenud. Ilmselt on ta seda teinud ka muusikutele, kea peale töökat talve on kappidest välja roninud ja hakanud plaate lettidele taguma. Koos tasuta radadega muidugi.

Otsa teeb lahti The Coup (vasakul), Ameerikamaalt Oaklandist pärit kaheliikmeline grupeering koosseisus Boots Riley ja DJ Pam, kes on Epitaph'i alt 25.aprillil välja lasknud uue kauakõlava "Pick A Bigger Weapon". Tasuta kuulamiseks ja eeldatavalt ka jagamiseks pakuvad nad radu "My Favorite Mutiny" ja "We Are The Ones".
Lisaks soovitame omalt poolt ka nende MySpace'i lehte ja kuulujutte nende kohta.

Samuti on uus album väljas ühe-mehe-bändil The Streets (paremal). Albumil nimeks "The Hardest Way To Make An Easy Living" ja esimeseks raadiohitiks proovitakse arvatavasti promoda "When You Wasn't Famous"-nimelist pala. Muide, kellele pakub huvi kodulehel olev Rolls Royce, siis see on totaalselt müüdaval. Nimelt ei saadud tuuri ajaks selle "autostereot" tööle ning Mike leidis, et kavalam on see siis kogu kupatusega maha müüa. Soovite?

Samuti on valmis uus album nimega "5 Sparrows For 2 Cents" kollektiivil The Procussions, mis peaks plaadipoode väisama alates 30nendast maikuu kevadpäevast. Tasuta palu me hetkel pakkuda ei oska, kuid kuulata pakutakse nende lehel kaht pala, 'The Storm' ja 'Miss January' koos Talib Kweli'ga. Tasub kuulata.

Samuti - kuulake nüüd hoolega - on uus lugu väljas ka Jean Grae'l (vasakul), kes pakub toda puhta muidu tirimiseks. Loos lööb kaasa veel Talib Kweli ning loo nimeks, kui otse tõlkida, on "New Yorgi Sitt" :D

Samuti pani uue loo letti mees nimega Skillz ja nimeks on sel "Get It How You Live".

Muideks... uue plaadi on üllitanud ka kollektiivist Dead Prez tuntud M-1, millega saab põgusat tutvust teha siin.

Kena kuulamist ja kaunist päeva jätku.

Kommentaare ei ole: