neljapäev, märts 01, 2007

Metsakutsu, Ruff Draft, Prince Ali


Jutud Pelgulinna räpimehe Metsakutsu kohe-kohe ilmuvast albumist on keerelnud netiavarustes juba vähemalt paar aastat. Nüüd on lubatud, et Testamendi-nimeline plaat peaks ilmuma juba sel kuul. Selle tõestuseks on lastud välja ka netisingel nimega "Miks Mitte Täna", kus teeb kaasa ka G-Enka. Loo taustaga on maha saanud Toe Tagi albumi produtseerinud Paul Oja. Lisaks on komplektis kaks remiksi ja tirida saab neid Legendaarne Recordsi lehelt kas ühe failina või eraldi. Kes veel videot pole näinud, saab ka selle siit.

Teeks samas postis lühidalt ka muud juttu. Nimelt on meie poolt palavalt armastatud ja varalahkunud Detroidi produtsendil nimega J Dilla ilmumas postuumselt järjekordne album, sedakorda suubelplaat, millel nimeks Ruff Draft ning selle puhul pakutakse ST kodulehel ka proovipala Make 'Em NV. Pikemalt plaadi kohta saab lugeda siit.

Ja ka see pole veel kõik! Kanada päritolu räpimehel P.A. ehk pikema nimega Prince Ali'l ripub netis vabalt haaratavalt ka tema I Miss 1994 EP, mida saab krabada siia vajutades. Kusjuures härrasmees lubas paari kuu jooksul ka "I Miss 1993 EP" välja lasta. Igaks juhuks lisan siia ka P.A. Myspace'i lehe.

Ning Apple'i arvutite omanikud saavad rõõmustada ka Stones Throw Podcast Widgeti üle, mis võimaldab mugavalt nende uudiste ja muusikaga kursis püsida. Tasuta muidugi :)

Kommentaare ei ole: